DAG 7 + 8: GEWOON DOEN!

Op Dag 7 was het vooral nog brainstormen en concrete keuzes maken van hoe we alles gaan aanpakken. We hebben vele materialen bijeen gerapen. we hadden eerst besloten om de eierdozen in verschillende soorten kleuren te spuiten maar vervolgens vonden we dat de originele kleur van de doos ook zeer aantrekkelijk was om een leuke sfeer te creëren.

    

Op Dag 8 waren we er allemaal mee eens en wisten we goed wat we gingen doen. We zijn begonnen met het aanpakken van ‘de stille ruimte’. We hebben nog meer eierdozen bijeen gerapen en we waren begonnen met plakken. EINDELIJK! We hebben ons goed gefocust en goed doorgewerkt. Op deze manier was het ons gelukt om de volledige ruimte al te beplakken met eierdozen.

 We zijn ook enkele palen gaan halen voor in de grond te steken om de hangmatten aan te hangen maar hier gaan we op dag 9 aan beginnen. Dat gaat een uitdaging worden!