DAG 6: TIJD VOOR ACTIE!

Na een weekend vol rust en bezinning zijn we vandaag weer ingevlogen!

In de voormiddag ging een deel van het team langs bij de gemeente om toestemming te vragen voor het ontharden en vergroenen van het Begijnenplein. Helaas kregen we geen toestemming om het asfalt te ontharden, als oplossing hiervoor gaan wij de klinkers uithalen en bloemen planten. Hierna gingen we langs bij de technische dienst om enkele materialen te verkrijgen, terwijl een ander deel van het team langsging bij de bloemenwinkel om bloemen te bestellen.

Na de middag zijn de begeleiders, Frank en Peter, langs geweest. Wij zijn samen naar het Begijnenplein gewandeld om het plein te bezichtigen. Na hun waardevolle feedback hebben we opnieuw een scenario bedacht. Als een knipoog naar het masterplan hebben wij besloten het plein op te delen in twee kamers waarvan we in één kamer de kleinschalige, huiselijke sfeer willen binnentrekken. 

Verder werden paletten geschuurd zodat we deze morgen kunnen monteren. Ook werden de flyers aangepast en naar de drukker gestuurd zodat we ze morgen kunnen uitdelen. Als laatst hebben we ook een foodtruck en twee opleggers vastgelegd tegen donderdag.